м.Київ, вул.Лаврська,9 корп.26

      (територія Києво-Печерської лаври)

      тел. 280 18 34

      Щодня, окрім вт

      з 10 до 17:00

      ДЛЯ ДІТЕЙ

      Музейні програми розроблені для різного віку та інтересів дітей та познайомлять маленьких відвідувачів зі світом театру, музики і кіно! Тут завжди можна дізнатися багато цікавого та повеселитись разом.

      Інтерактивні екскурсії та лекції-уроки

      «Там, де музика живе»

       

      Музика живе повсюди навколо нас, кожен побутовий предмет може зазвучати як музичний інструмент. Екскурсовод допомагає дітям видобути чарівні звуки з пляшок з водою, зіграти разом на «скляному ксилофоні» та використати гребінець, як музичний інструмент. А також діти побачать старовинні музичні інструменти та дізнаються про їх походження та розвиток.

      Довідки та бронювання: (044) 280-18-34

       «Український вертеп»


       Діти поринуть у світ унікального українського лялькового театру, вистави якого показували саме на Різдво. У швидкісному русі ярмаркової каруселі Вас зустрінуть сиаровинні маски, красуня коза, мандрівник-Петрушка, злий цар Ірод, непереможний Козак-Запорожець та інші не менш цікаві герої старовинних народних ігор та вертепних вистав.

      Довідки та бронювання: (044) 280-18-34

      Проект «Музичний калейдоскоп»


      Інтерактивна лекція-зустріч з композитором Антоном Кармазіним та кольоровий майстер-клас з виготовлення музичного інструменту з коктейльних трубочок від Наталії Гаврилко. Діти після заходу задоволені та радісні !!))) ??

      Замовляйте «Музичний калейдоскоп» за тел.: (044) 280-18-34 

       

      Майстер-класи

      Театр тіней для дітей

      Серія майстер класів з театру тіней для дітей віком від 6 до 12 років. На якому діти зможуть навчитися мистецтву виготовлення ляльок для тіньового театру, дізнаються про специфіку роботи   з тінню, а також зможуть відчути себе справжнім актором театру тіней, взявши участь у власній міні-виставі. Подаруйте дитині казку і можливість проявити свої творчі здібності!!

      Тривалість заходу: 1 година

      Всі питання та реєстрація за номером 0994358909

      «Лялька-дергунчик»


      Хто з дітей не мріє мати іграшку, але куди приємніше зробити цю іграшку самому. На майстер-класі є можливість зробити героїв вертепної вистави: Супергероя Козака, модницю Козу, веселих Діда і Бабу. А найцікавішим буде те, що твоя лялька зроблена з простого картону і скріплена звичайними нитками зможе рухати ручками і ніжками!

      Довідки та бронювання: (044) 280-18-34

      «Театральні капелюшки»

      Краще доповнення карнавального костюму, це нестримна фантазія дітей у вигляді кокетливого капелюшка чи класичного циліндра. Юним джентльменам і леді сподобається творити з картону та блискіток, а дорослі pretty giri із задоволенням створять шедевр з тканини, намиста та, можливо, мерехтливої вуальки для завершення загадкового образу! Хто зна?!!!

      Довідки та бронювання: (044) 280-18-34

      Студія дитячої творчості "Марія"
      в Музеї Марії Заньковецької

       

      Зустрічаємось кожний вівторок й середу об 11.00

      Заняття проходять за адресою:
      вул. В.Васильківська, 121 
      Музей Марії Заньковецької

      Керівник студії - Інга Половинчак 
      тел. 529-57-32, 050-558-70-40

      День народження в музеї!

       

      Пропонуємо відсвяткувати День народження в нашому музеї

      Легенда свідчить, що саме в залах старовинного Музею загубилися шматочки розбитого чарівного дзеркала. Лише іменинник та його команда друзів зможе їх зібрати, але для цього потрібно зазирнути у магічний світ театру! Діти дізнаються багато цікавого та нового, а далі на них чекає захоплюючий квест-пригода.

      Довідки та бронювання: (044) 280-18-34

      ПАРТНЕРЫ